Sitowise

Yhteystiedot

Liity Teams keskusteluun

Saatavilla keskusteluihin: 2021-01-21, 09:00 - 11:00

Sitowiseläiset tavattavissa Pestipäivillä to 21.1.klo 9-11 Teamsin kautta! Katso tarkempi aikataulu ja valitse sinulle sopiva hetki osallistua. Jokaisen puolituntisen osuuden aluksi on aluejohtaja Kari Kuvajan lyhyt yritysesittely sekä tietoisku NextGen- ja kesätyöharjoittelusta ja sen perään joka jaksossa on yhden toimialan toiminnan esittely ko. alan asiantuntijan alustamana sekä mahdollisuus muutamalle kysymykselle.
Aikataulu:
Klo 9-9:30 Lyhyt yritysesittely, NextGen- ja kesätyöinfo sekä Geosuunnittelu esittäytyy, paikalla Hanna Rasi-Koskinen
Klo 9:30-10 Lyhyt yritysesittely, NextGen- ja kesätyöinfo sekä Maisemasuunnittelu esittäytyy, paikalla Saara-Kaisa Konttori
Klo 10-10:30 Lyhyt yritysesittely, NextGen- ja kesätyöinfo sekä Talosuunnittelu esittäytyy, paikalla Juha-Pekka Kumpulainen
Klo 10:30-11 Lyhyt yritysesittely, NextGen- ja kesätyöinfo sekä Digitaaliset palvelut esittäytyy, paikalla Kaisa Savola


Kari Kuvaja
Voudintie 3
90400 Oulu
Kari.Kuvaja@sitowise.com
+358 40 579 8218
http://www.sitowise.com/fi


Älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olemmehan me The Smart City Company.

Talosuunnittelu

Vietämme sisätiloissa suuren osan elämästämme. Kodeissa, kouluissa ja työpaikoilla. Jotta arki rullaa, täytyy rakennusten olla toimivia, turvallisia ja käyttötarkoitukseensa sopivia. Jos otetaan askel taaksepäin ja tarkastellaan kokonaisuutta, näemme vastuullisten ja älykkäiden ratkaisujen merkityksen vaikkapa rakennusten ympäristövaikutuksissa. Nämä kaikki - ja paljon muuta - huomioimme sitowiseläisessä talosuunnittelussa ja -konsultoinnissa

Infra, liikenne ja ympäristö

Ympärillämme on paljon sellaista, jonka olemassa oloa emme tule ajatelleeksi - ellei se puutu tai lakkaa toimimasta. Tiet, viemärit, ja tunnelit. Tai liikenne, maisema. Näiden ja monen muun rakennetun ympäristön ratkaisut suunnitellaan sitowiseläisten työpöydillä. Suunnittelupöydillä tehdäänkin äärimmäisen tärkeitä kynänvetoja: vastuulliset ja älykkäät ratkaisut syntyvät suunnitteluvaiheessa.

Hankkeiden ympäristövaikutustenarvointi ja monet muut palvelumme varmistavat sen, että meille kaikille luontoarvot, ihmisten terveys ja taloudelliset seikat tulevat huomioiduiksi jo hankkeiden alkumetreillä. Siten voimme kehittää rakennettua ympäristöämme, mutta varmistaa samalla ettei siitä aiheudu kohtuuttomia haittoja.

Digitaaliset ratkaisut

Kehitämme rakennetun ympäristön, väylien ja liikkumisen digitaalisia palveluita ja muutamme alan tulevaisuutta digitaaliseksi. Tarjontaamme kuuluvat asiakaslähtöinen tietojärjestelmäkehitys, valmiit tuoteratkaisut, analytiikka, tiedonhallinta ja visualisointi sekä asiantuntijapalvelut ja konsultointi. Tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen.


Toimiala

Yhdyskuntasuunnittelu

Toimipisteet suomessa

Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Varkaus

Liikevaihto

159 milj. €

Henkilöstö

1900

Avoimet paikat

Meillä on jatkuva haku päällä. Tutustu:
https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/avoimet-tyopaikat

Muuta

NextGen-harjoittelijahaku avautuu 1.2.2021.
NextGen tarjoaa Sinulle harjoittelujakson, joka joustaa opintojesi mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön. Ja tästä saa tietenkin palkkaa! Työskentelet aidossa projektissa osana Sitowisen osaavaa projektitiimiä ja verkostoidut toisten opiskelijoiden kanssa ohjelman yhteisissä tapahtumissa.
https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/nextgen-urasi-paras-harjoitteluohjelma

Hakeminen

https://www.sitowise.com/fi/olisitko-yksi-meista/avoimet-tyopaikat

Tutkinto-ohjelmavaatimus

 • Arkkitehtuuri
 • Geotieteet
 • Ympäristötekniikka
 • Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka
 • Tietotekniikka
 • Tuotantotalous
 • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka
 • Tietojenkäsittelytiede

Vuosikurssivaatimus

 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • n