Devecto / Gofore Group

Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

Join us on Teams

Saatavilla keskusteluihin:
2022-01-20, 09:00 - 11:00
2022-01-20, 12:00 - 15:00

Welcome to jump in at any time during 9-11 and 12-15 to get to know Devecto / Gofore Group, ask questions and chat with us. At 11-12 we shall have a lunch break :) Looking forward to meeting you!


Virpi Saari
Kiviharjunlenkki 1 E
90220 Oulu
+358 50 483 3954
virpi.saari@devecto.com
https://jobs.devecto.com

https://devecto.com

https://gofore.com


Devecto osaksi Gofore-perhettä 3.1.2022

Devecto Oy on nopeasti kasvava ohjelmistokehityksen asiantuntijatalo. Erityisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu, niihin liittyvät palvelut sekä työkalut. Tarjoamme teollisuuden digitalisointiratkaisuja, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitystä ja sulautettuja järjestelmiä. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta aina kokonaisten järjestelmien ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen sekä laadunvarmistukseen. Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yhtiöistä startup-yrityksiin. Devecto on perustettu 2014 ja päätoimipaikka on Jyväskylässä. https://www.devecto.com

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 980 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 105 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa https://www.gofore.com.


Toimiala

Älykkäiden laitteiden ja koneiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja työkalujen ohjelmistokehitys ja -testaus

Toimipisteet suomessa

Jyväskylä, Espoo, Tampere, Oulu ja Kajaani

Liikevaihto

10,6M

Henkilöstö

130

Avoimet paikat

SW Trainee

Etsimme harjoittelijaa, joka on utelias oppimaan uutta, inspiroituu ongelmanratkaisusta ja nauttii työskentelystä sekä ihmisten että koneiden kanssa. Voit olla vastavalmistunut, opinnäytetyöntekijä tai loppuvaiheen opiskelija, kunhan sinulla on riittävä tietopohja ohjelmistokehityksestä ja arvomaailmamme osuvat yksiin puolin ja toisin. Jos haluat tulla ohjelmistoalan huippuammattilaiseksi työssä oppimalla yhdessä pätevien mutta rentojen asiantuntijoidemme ja tiimiemme kanssa, tämä voi olla sinun polkusi.

Tehtävästä:
Rakennamme älykkäitä laitteita ja koneita sekä niihin liittyviä palveluja ja työkaluja käyttämällä erilaisia ohjelmistoteknologioita aina sulautetuista järjestelmistä pilveen ja käyttöliittymään. Asiakkaidemme tarpeista riippuen pääset työskentelemään oikeaan asiakasprojektiin yhdessä kollegoidesi kanssa jollekin seuraavista liiketoiminta-alueistamme:

Liikkuvat koneet
Teollisuus
Tietoliikenne
Energia ja infra
Terveys ja hyvinvointi

Hakuprosessia ja lisätietoja varten käythän kurkkaamassa urasivujamme https://jobs.devecto.com

Suuntautuminen

Vaatimuksena harjoittelijoille on hallita vähintään yksi ohjelmistokieli tai käyttöjärjestelmä/ympäristö seuraavasta teknologiapaletista:

C, C++, Python, JAVA, C#, Javascript, Flutter
RTOS, Linux, QT, JEE, .NET, NODEJS, REST, API, REACT, iOs, UI/UX

Tärkeintä on asenne ja kiinnostus – ei suinkaan teknologioiden määrä :)

Muuta

Rekrytointiprosessi:

Hakuaikana käymme läpi hakijoita sitä mukaa, kun hakemuksia tulee, kutsumme osan haastatteluihin ja informoimme kaikkia hakijoita hakemuksen tilanteesta.

Tämän lisäksi käymme harjoittelijahakemuksia läpi pitkin vuotta ja valitsemme vain kourallisen soveltuvia harjoittelijoita, jotta voimme taata kaikille hyvän harjoittelijakokemuksen. Tavoitteenamme on auttaa junioreita kasvamaan ohjelmistokehityksen ammattilaisiksi sekä toivottaa heidät tervetulleeksi pysyvään työsuhteeseen yritykseemme.

Hakeminen

Laitathan hakemuksen viimeistään 31.1.2022 urasivujemme kautta: https://jobs.devecto.com/en/jobs/1530145-sw-trainee/4d392fce-0069-426e-9e86-c3ab365b237d

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka
  • Tietotekniikka
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Wireless Communication Engineering
  • Software, Systems and Services Development in Global Environment

Vuosikurssivaatimus

  • 3
  • 4
  • 5
  • n