Idesco Oy

Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

Join us on Teams

Saatavilla keskusteluihin:
2022-01-20, 15:30 - 16:00

Welcome to talk to us in Teams, January 20th , 15.30 – 16.00.


Idesco Oy
Project Manager
Jaana Ojala
jaana.ojala@idesco.fi
https://idesco.fi/


RFID-teknologian pioneeri etsii ohjelmistosuunnittelijoita ja asiakaspalveluinsinööriä

Idesco Oy:n tuotteet perustuvat RFID-tekniikkaan (Radio Frequency Identification). RFID on etätunnistusteknologia, jossa RFID-lukija lukee RFID-tunnisteen muutamista senteistä muutamien metrien etäisyydeltä.

Tuotteidemme avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta erilaisissa kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa. Kun kuntosalin ovella oleva lukija on lukenut kädessäsi olevan tunnisteen ja tunnistanut pääsyoikeutesi, tai kun parkkihallin rampilla oleva lukija on avannut sinulle portin autosi tuulilasissa olevan tunnisteen perusteella, olet hyvinkin voinut käyttää tuotteitamme. Olemmehan Suomessa markkinajohtaja ja maailmanlaajuisestikin yksi ensimmäisistä RFID-teknologiaa kaupallisesti hyödyntäneistä yrityksistä. Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ja tietotaito RFID-teknologiasta.

Meillä on toimitilat Oulun Teknologiakylässä, jossa sinua odottaa yli kolmekymmentä kollegaa. Suurin osa tulevista työkavereistasi työskentelee tuotekehityksessä, mutta meillä on sopimusvalmistajien lisäksi myös omaa tuotantoa. Meillä pääset konkreettisesti näkemään tuotteen matkan aina ideasta valmiiksi tuotteeksi saakka.

Alalla riittää uutta kehitettävää jatkuvasti. Turvallisuusvaatimukset lisääntyvät, tiedonsalaustekniikat kehittyvät, lukijoilta vaaditaan yhä enemmän kapasiteettia monimutkaistuvissa järjestelmissä. Uusimmat tuotteemme liittyvät mobiilitunnistukseen, jossa RFID-lukija lukee kulkuoikeudet puhelimesta. Ehkäpä tämä voisi olla aihe, jossa sinun tietotaitosi ja meidän pitkä kokemuksemme yhdistyisi uusiksi huikeiksi mobiilitunnistusinnovaatioiksi?

Meillä on tuotekehityksessä paikkoja auki. Lue lisää ja hae meille töihin!

Lue lisää meistä https://idesco.fi/fi


Toimiala

Elektroniikka, RFID-teknologia

Toimipisteet suomessa

Oulu

Liikevaihto

~7

Henkilöstö

~35

Avoimet paikat

Ohjelmistosuunnittelija – tule turva-alalle

Etsimme nyt Idescolle Ouluun ohjelmistosuunnittelijoita ja -harjoittelijoita vahvistamaan nykyistä tuotekehitystiimiämme. Työtehtäväsi koostuvat ohjelmistokehityksestä ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesta suunnittelutyöstä. Työtehtäviäsi voidaan lisäksi räätälöidä osaamisesi ja kehittymishalujesi mukaan esimerkiksi sulautettujen laitteiden ohjelmistokehityksestä mobiili- ja Linux-pohjaisten ratkaisujen kehittämiseen. Innovaatiokykyisenä ja oma-aloitteisena henkilönä olet valmis etsimään juuri oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä uusiin tuoteinnovaatioihin.

Ohjelmistosuunnittelijana saat vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kattavan perehdytysprosessin sekä monipuoliset henkilöstöedut. Pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri. Osana R&D-tiimiä pääset tutustumaan laaja-alaisesti Idescon tuotekehitysprosesseihin.

Idesco vaikuttaa voimakkaasti kehittyvällä turvallisuusteknologia-alalla, joten tuomalla osaamisesi Idescolle saat mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin. Meillä on sinulle paljon mahdollisuuksia hyödyntää ja kehittää taitojasi. Idescolla saat myös mahdollisuuden nähdä oman työsi jäljen, sillä valikoidut kansalliset ja kansainväliset toimitukset tehdään suoraan Oulun toimipisteestä, noin 20 metrin päässä sinun ja kollegoidesi työpisteistä.

Voit työskennellä opintojesi ohella joustavasti ja myös etätyön tekeminen on meillä mahdollista. Meillä on tällä hetkellä hieman alle 40 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Oulussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi projektipäällikkö Jaana Ojalalle: jaana.ojala@idesco.fi.

Etsimme Ouluun asiakaspalveluinsinööriä

Työssäsi olet Idescon tuotteiden ja palveluiden asiantuntija, ja työskentelet osana teknistä tiimiä. Rakennat työssäsi onnistuneita asiakaskokemuksia ja olet tukena myös Idescon työyhteisölle tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä.
Sinulta löytyy loogista päättelykykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja hyvät sosiaaliset taidot. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen esimerkiksi teknisestä asiakaspalvelutyöstä tai pilvipalveluiden hallinnasta.

Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa, ja elektroniikan tai tietotekniikan insinöörikoulutusta - voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa. Lisäksi tehtävä vaatii matkustusvalmiutta.

Asiakaspalveluinsinöörinä sinua odottaa vakituinen työsuhde ja mielenkiintoinen tehtävä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työssä menestymistäsi tukee kattava perehdytysprosessi, monipuoliset henkilöstöedut ja asiantunteva työyhteisö, jossa vallitsee kannustava ilmapiiri.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi myyntipäällikkö Anu-Leena Arolalle: anu-leena.arola@idesco.fi

Hakeminen

Vapaamuotoisella hakemuksella (liitteenä ansioluettelo)

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Matematiikka
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Software, Systems and Services Development in Global Environment

Vuosikurssivaatimus

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n