Luonnonvarakeskus

Messupaikka: 57
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

Mirja Vuopio / Petra Katainen
0295323556 / 0295322128

Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki

etunimi.sukunimi@luke.fi
www.luke.fi
www.luke.fi

www.luke.fi/rekry


Luonnonvarakeskus on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka rakentaa hyvinvointia ja kestävää tulevaisuutta uusiutuvista luonnonvaroista. Tutkimusta tehdään neljässä tutkimusohjelmassa, joiden päämääränä on tuottaa uusia biopohjaisia tuotteita ja uutta liiketoimintaa, lisätä tuottavuutta digitaalisilla ratkaisuilla, tuoda alueille elinvoimaa kiertotaloudesta ja aikaansaada aineettomiin arvoihin pohjautuvaa hyvinvointia sekä tukea terveellisen ruuantuotannon kannattavuutta:

SININEN BIOTALOUS: Tulevaisuudessa Suomen veteen liittyvä virkistyskäyttö lisääntyy, kalasta saatavien ruoka- ja lisäarvotuotteiden arvo ja osuus viennistä kasvaa ja suurin osa syömästämme kalasta on kotimaista.

POHJOINEN VIHREÄ BIOTALOUS -teeman avulla tuemme uusiutuvien luonnonvarojen kestävää käyttöä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

INNOVATIIVINEN RUOKAJÄRJESTELMÄ -ohjelma tukee kestävää, kannattavaa ja innovatiivista ruokajärjestelmää sen kaikissa vaiheissa.

Luonnon ja ihmisten tarpeiden oikeanlainen yhdistäminen on edellytys kestävälle kehitykselle. Kestävä luonnonvaratalous yhteiskunnassa (BIOSOCIETY) -teemassa tutkimme ja edistämme biotaloutta sekä sen edellyttämiä muutoksia yhteiskunnassa.

Luken tilastointi luo perustaa biotalouden kasvulle ja digitalisaatiolle. Tilastopalvelu tuottaa ruoka- ja luonnonvaratilastot kestävän päätöksenteon tueksi!


Toimiala

Tutkimus ja kehitys, luonnonvarat

Toimipisteet suomessa

Helsinki (Viikki ja Otaniemi), Jokioinen, Joensuu, Seinäjoki, Enonkoski, Mikkeli, Joensuu, Savonlinna, Punkaharju, Kotila (Kainuu), Paltamo, Läyliäinen, Ypäjä, Kokkola, Jyväskylä, Laukaa, Inari, Keminmaa, Rovaniemi, Utsjoki, Parkano, Tampere, Oulu, Ruukki, Taivalkoski, Maaninka, Suonenjoki, Piikkiö, Turku

Henkilöstö

1300

Avoimet paikat

50-100 kausityöntekijää tai harjoittelijaa

Suuntautuminen

Maatalouden ympäristovaikutusten arviointi, metsänmittaus, maankäytön ja merialueiden suunnittelu, maantieto, eläinjalostus jne. Englannin kielen taito ja IT-osaaminen luetaan eduksi.

Hakeminen

Avoimet paikat: www.luke.fi/rekry, hakemukset: valtiolle.fi

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n