Studentwork

Messupaikka: M1
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

info@studentwork.com
+358 201 227 222

www.studentwork.fi


Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Autamme yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat ovat avainasemassa työelämän murroksessa. Työllistämme vuosittain satoja 1-5 vuoden työkokemuksen omaavia nuoria osaajia pääosin tekniikan, IT:n, markkinoinnin, myynnin, viestinnän, talouden ja hallinnon tehtäviin. Tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Meille Studentworkilla asenne ja kunnianhimo ovat tärkeämpiä kuin vuosissa mitattava kokemus. Etsimme jatkuvasti uusia nuoria osaajia tukemaan asiakkaidemme kasvua.

Vaikka et löytäisi juuri nyt itsellesi kiinnostavaa työpaikkaa sivuiltamme, voit verkostoitua kanssamme ja luoda itsellesi avoimen työnhakuprofiilin, jolloin tietosi ovat heti sopivan tilaisuuden tullen rekrytoijiemme löydettävissä. Profiilin luominen järjestelmäämme moninkertaistaa mahdollisuutesi työllistyä!


Toimiala

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Toimipisteet suomessa

Oulu, Tampere, Helsinki

Henkilöstö

70

Avoimet paikat

Etsimme jatkuvasti uusia, eri alojen nuoria osaajia osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin tehtäviin, kesätöihin, projekteihin ja vakituisiinkin työsuhteisiin. Voit olla aivan opintojesi alussa, alanvaihtaja tai jo hetken työelämässä ollut nuori osaaja. Etsimme erityisesti tekniikan, IT:n, hallinnon, markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja talouden osaajia avoinna oleviin tehtäviin.

Hakeminen

www.studentwork.fi

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n