Adecco Finland Oy & Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Yhteystiedot

Adecco Finland & Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Kempeleentie 5
90400 Oulu


http://www.adecco.fi

http://www.sihti.fi


Olemme osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan.

Suomessa autamme vuosittain tuhansia henkilöitä saamaan työpaikan. Lisäksi meidän kauttamme työskentelee päivittäin noin 2 000 taitavaa työntekijää asiakasyrityksissämme. Melko vaikuttavaa, vai mitä?

Tällä hetkellä Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti

Globaalista taustasta huolimatta työskentelemme lokaalisti ja tunnemme Suomen työmarkkinat kuin omat taskumme. Meidän työmme on yhdistää taitavia ihmisiä hyviin työpaikkoihin.

Oulussa teitä palvelee tehotiimi Helen, Sanna , Annukka ja Mika! Välitämme työvoima usealle eri toimialalle, joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli uusi työpaikka on haussa!


Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Olemme osa globaalisti toimivaa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa yli 3000 työntekijää, ja teemme vuosittain noin 500 rekrytointia. Toimimme valtakunnallisesti, 19 paikkakunnalla, aina työntekijöiden ja työnhakijoiden lähellä. Tarjoamme samasta osoitteesta vaivattomasti juuri sen oikean työn - olipa tarve vakituiseen, määräaikaiseen, kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön. Meidän työmme on yhdistää taitavia ihmisiä hyviin työpaikkoihin.

Haluamme kasvaa yhdessä työntekijöidemme kanssa, ja tavoitteenamme on olla henkilöstöpalvelualan pätevin pelaaja. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin, todellisiin täysosumiin! Lisätietoja Sihdistä ja työntekijöidemme mielipiteitä voit lukea verkkosivuiltamme osoitteesta www.sihti.fi

Sihti on Oulun suurin henkilöstöpalvelualan toimija.


Toimiala

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Toimipisteet suomessa

Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Lohja, Tampere, Jyväskylä,Äänekoski, Hämeenlinna, Kotka, Kuopio, Turku, Rauma, Vaasa, Oulu, Rovaniemi

Liikevaihto

120 M€

Henkilöstö

170

Avoimet paikat

Sihdillä rakentamisen ja teollisuuden eri sektorit.

Tutkinto-ohjelmavaatimus

Vuosikurssivaatimus