Idesco Oy

Yhteystiedot

Juha Polvela
Teknologiantie 9
90590 Oulu
+358 40 719 1575
juha.polvela@idesco.fi

https://idesco.fi/


Idesco on RFID-teknologian asiantuntija pian 30 vuoden kokemuksella. Tuotteitamme ovat RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit ja RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet. Tuotteidemme avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta erilaisissa kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa.

Idesco on perustettu vuonna 1989 ja meidät tunnetaan yhtenä alan pioneereista. Aluksi Idesco kehitti tunnistustuotteita teollisiin sovelluksiin. Vuosien kuluessa olemme laajentaneet osaamistamme ja tarjontaamme uusille alueille.

Päätoimipaikkamme on Oulussa, ja meillä on myyntitoimistot Turussa ja Jyväskylässä sekä pääkaupunkiseudulla. Puolassa teemme myynti- ja markkinointiyhteistyötä sisaryrityksemme ACTE Sp. z o.o:n kanssa. Meillä on tällä hetkellä kolmisenkymmentä työntekijää.

Suomessa olemme markkinajohtaja, ja Skandinaviassa ja Euroopassa kuljemme vakaalla kasvupolulla. Idesco Oy on Lagercrantz Groupin ja yrityksen toimivan johdon omistuksessa.

Liity joukkoomme, haemme uusia osaajia tuotekehitystiimiimme!


Toimiala

Elektroniikka, RFID-teknologia

Toimipisteet suomessa

Oulu, Jyväskylä, Sipoo, Turku

Liikevaihto

6,6 m €

Henkilöstö

31

Hakeminen

Vapaamuotoisella hakemuksella (liitteenä ansioluettelo)

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka
  • Tietotekniikka
  • Tietojenkäsittelytiede

Vuosikurssivaatimus

  • n