LähiTapiola Pohjoinen

Yhteystiedot


https://www.lahitapiola.fi


LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö. Tavoitteenamme on olla johtava turvallisuuden, hyvinvoinnin ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan.

LähiTapiola Pohjoinen on kokonaisvaltaista elämänturvaa tarjoava vahinkovakuutusyhtiö. Tarjoamme henkilö-, maatila- ja yritysasiakkaillemme vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Kumppaneidemme kautta tarjoamme myös työeläke- ja pankkipalvelut. Olemme keskinäinen, asiakkaiden omistama alueyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa, että jokainen asiakkaamme on myös Pohjoisen alueyhtiön osakas – omistaja-asiakas. Yhtiöllämme on 135 000 omistaja-asiakasta. Maantieteellisesti LähiTapiola Pohjoisen alue kattaa puolet Keski-Pohjanmaan ja suurimman osan Pohjois-Pohjanmaan maakunnasta. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 20 itsenäisestä alueyhtiöstä, ja kotipaikkamme on Oulu.

LähiTapiolan visiona on tarjota turvallisempaa ja terveempää elämää. Toiminta-ajatuksena on turvata asiakkaiden elämää ja menestystä. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu.

Olemme alueellamme merkittävä työllistäjä ja taloudellinen toimija ja edistämme näin koko Pohjoisen alueen elinvoimaisuutta. LähiTapiola koetaan vakaaksi ja halutuksi työantajaksi. LähiTapiola-ryhmässä työskentelee yhteensä noin 3550 ja Pohjoisen alueyhtiössämme noin 180 asiantuntijaa erilaisissa tehtävissä. Otamme vuosittain meille työskentelemään harjoittelijoita, lopputyöntekijöitä sekä kesätyöntekijöitä. Tule mukaan innostavaan työyhteisöön rakentamaan kotimaisen finanssialan tulevaisuutta!


Toimiala

Finanssiala

Henkilöstö

180

Muuta

Jos olet kiinnostunut opintoihin liittyvästä harjoittelusta, opinnäytetyöstä tai kesätyöstä alueyhtiössämme, voit ottaa yhteyttä henkilöstöpäällikkö Johanna Laitilaan johanna.laitila@lahitapiola.fi

Hakeminen

http://www.lahitapiola.fi/rekrytointi

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Tuotantotalous
  • Taloustiede

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4