Siemens Osakeyhtiö

Yhteystiedot

Nella Kelkka
Tarvonsalmenkatu 19
02600 Espoo
+358 10 511 6249
nella.kelkka@siemens.com
www.siemens.fi/futurewerner
http://www.siemens.fi


Siemens toimittaa innovatiivisia teknologioita ja asiantuntijapalveluita teollisuudelle, talotekniikalle, energia-alalle ja liikenteelle. Siemensläiset tuntevat huipputeknologian ja kehittävät sitä koko ajan tarjotakseen asiakkailleen entistä parempia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon.


ONKO SINUSTA #FUTUREWERNERIKSI? HAE SIEMENSILLE HARJOITTELUUN!

Siemensin perustaja Werner von Siemens oli aikamoinen keksijä. Samaa innovatiivisuutta ja ennakkoluulottomuutta vaalimme edelleen 150 vuotta myöhemmin. Oletko sinä etsimämme #FutureWerner?

Siemensin työharjoittelussa pääset kehittämään asiakkaiden yritystoimintaa erilaisilla digitalisaatioratkaisuilla tai tukemaan Siemensin liiketoimintaa esimerkiksi taloushallinnon tehtävissä. Etsimme jatkuvasti tulevaisuuden Wernereitä. Avoimia harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja pääset katsomaan osoitteessa www.siemens.fi/futurewerner


SIEMENS SUOMESSA JA MAAILMALLA

Siemens on yksi maailman kansainvälisimmistä yrityksistä, sillä toimimme yli 200 maassa. Meillä on noin 370 000 työkaveria ympäri maailman, mikä muodostaa huikean verkoston innovaatioiden kehittämiselle. Siemens Osakeyhtiö on Siemens AG:n 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Siemens AG:n liikevaihto oli tilikautena 2018 noin 83 miljardia euroa.

Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Siemens Osakeyhtiö toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa paikallisten aluetoimistojen kautta. Yhtiön liikevaihto oli tilikautena 2018 noin 290 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 500.

Suomessa toimivia Siemens-yhtiöitä ovat Siemens Osakeyhtiön lisäksi Siemens Healthcare, Siemens Mobility, Siemens Gamesa Renewable Energy ja Siemens Financial Services.


Toimiala

teollisuus, talotekniikka, energia, liikenne

Toimipisteet suomessa

Espoo, Kausala, Tampere, Turku, Lappeenranta, Kuopio, Jyväskylä, Oulu

Liikevaihto

290 miljoonaa euroa

Henkilöstö

Yli 500

Hakeminen

Lähetä hakemus täällä: https://jobs.siemens-info.com/jobs?stretch=0&stretchUnit=KILOMETERS&location=Finland&woe=12&page=1

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat
  • Konetekniikka
  • Tietotekniikka
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Taloustiede
  • Software, Systems and Services Development in Global Environment

Vuosikurssivaatimus

  • 2
  • 3
  • 4