ANDRITZ Oy

Yhteystiedot

ANDRITZ Oy
Mia Passi
PL 34
57101 Savonlinna

P. 020 450 5115
andritz.com/careers
http://www.andritz.com


ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.


Työnantajana ANDRITZ Oy tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. Olemme kaikki päteviä ammattilaisia ja ylpeitä siitä, mitä teemme. Olemme vahvasti sitoutuneita menestyksemme saavuttamiseen ja uskomme tulevaisuuteemme. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!


Toimiala

Teknologiateollisuus/sellu- ja paperi

Toimipisteet suomessa

Helsinki (pääkonttori)
Kotka
Lahti
Lappeenranta
Savonlinna
Tampere
Varkaus

Liikevaihto

Noin 500 miljoonaa euroa

Henkilöstö

Suomen ANDRITZ-yhtiöissä 1 200 henkeä.

Avoimet paikat

Oletko etsimässä lopputyöpaikkaa? ANDRITZ Oy rekrytoi vuosittain useita lopputyöntekijöitä yrityksemme eri toimintoihin ja toimipaikkoihin Suomessa. Olemme erityisen kiinnostuneita energia-, kone-, automaatio- ja kemiantekniikan opiskelijoista. Paikkoja on tarjolla myös kauppatieteilijöille ja IT-osaajille. Lopputöiden aiheet vaihtelevat tuotekehityksestä, suunnittelusta, teknisestä myynnistä, projektitoiminnoista sekä service-toiminnoista laatuun, ostotoimintoihin, taloushallintoon ja tietotekniikkaan.

Voit ehdottaa omaa lopputyöaihetta mielenkiintosi mukaan tai me otamme sinuun yhteyttä, kun etsimme sopivaa tekijää. Lopputyön tekeminen ANDRITZille on erinomainen tapa tutustua yritykseemme ja saat työhösi osaajiemme tuen. Lopputyöntekijänä saat hyödyntää omaa osaamistasi ja hankkia arvokasta kokemusta - samalla me saamme viimeisintä tietoa ja uutta näkemystä toimintaamme. Parhaille lopputyöntekijöillemme pyrimme tarjoamaan osaamista vastaavia tehtäviä lopputyön valmistuttua.

Oletko etsimässä kesätyöpaikkaa? ANDRITZ Oy rekrytoi vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä yrityksemme eri toimintoihin ja toimipaikkoihin Suomessa. Kesätyöt vaihtelevat tuotekehityksestä, suunnittelusta, valmistuksesta, teknisestä myynnistä, projektitoiminnoista sekä service-toiminnoista laatuun, ostotoimintoihin, taloushallintoon ja tietotekniikkaan. Olemme erityisen kiinnostuneita energia-, kone-, automaatio- ja kemiantekniikan opiskelijoista. Paikkoja on tarjolla myös kauppatieteilijöille ja IT-osaajille.

Kerro hakemuksessasi, miksi haluat töihin juuri meille, millaisesta kesätyöstä olet kiinnostunut ja mihin ANDRITZ Oy:n toimipaikkaan haluat hakea. Mitä enemmän kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja odotuksistasi, sitä paremmin voimme arvioida soveltuvuuttasi meille. Olemme sinuun yhteydessä, jos sinulle sopivia tehtäviä avautuu.

Jos olet valmistunut, seuraathan avoimia työpaikkoja mm. kotisivuillamme andritz.com, LinkedInissä ja Oikotiellä.

Hakeminen

Jätä hakemuksesi osoitteessa andritz.com/careers (kts. kohta kesätyöt/lopputyöhakemus). Kesätyöhaku avautuu tammikuun alussa 2019.

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Konetekniikka
  • Prosessitekniikka
  • Ympäristötekniikka
  • Tietotekniikka
  • Tuotantotalous
  • Environmental Engineering

Vuosikurssivaatimus

  • 3
  • 4
  • 5