Stora Enso
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

Liity Teams keskusteluun

Saatavilla keskusteluihin: 2021-01-21, 14:00 - 15:00

Kerromme Stora Enson kesätyömahdollisuuksista!https://www.storaenso.com/fi-fi


Olemme uusiutuvien materiaalien yhtiö
Stora Enso kehittää ja valmistaa puuhun ja biomassaan perustuvia ratkaisuja maailmanlaajuisesti monien eri alojen toimijoille ja moniin käyttökohteisiin, johtaen biotaloudessa ja tukien asiakkaitamme vastaamaan uusiutuvien, ympäristöystävällisten tuotteiden kysyntään.

Stora Ensolla on pitkät perinteet ja vankka metsäalan osaaminen, ja olemme sitoutuneet kehittämään uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja teknologioita. Tuotteemme tarjoavat usein vähähiilisen vaihtoehdon fossiilisista raaka-aineista ja muista uusiutumattomista materiaaleista valmistetuille tuotteille.

Ratkaisujamme on käytössä monilla aloilla, kuten rakennusalalla, vähittäiskaupassa, elintarvike- ja panimoteollisuudessa, tehdasteollisuudessa, julkaisualalla, lääketeollisuudessa, kosmetiikkateollisuudessa, makeisteollisuudessa, hygieniatuotteissa ja tekstiileissä. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Vihreämpää maailmaa edistämässä

Vastuullinen suhtautuminen luontoon ja toiminta-alueittemme yhteisöihin näkyvät kaikessa toiminnassamme. Huolehdimme metsien ja puuviljelmien vastuullisesta hoitamisesta sekä siitä, että puuta kasvatetaan enemmän kuin korjataan. Selvitämme jatkuvasti, miten voimme kehittää prosessejamme, säästää energiaa ja hyödyntää raaka-aineita mahdollisimman tehokkaasti.

Konsernissa työskentelee noin 25 000 ihmistä yli 30 maassa, ja yhtiö on julkisesti noteerattu Helsingin ja Tukholman pörsseissä. Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 10,1 miljardia euroa ja operatiivinen liiketulos 1,0 miljardia euroa.


Toimiala

Metsäteollisuus

Toimipisteet suomessa

https://www.storaenso.com/fi-fi/about-stora-enso/stora-enso-locations

Liikevaihto

10.1. miljardia vuonna 2019

Henkilöstö

25 000

Avoimet paikat

jobs.storaenso.com

Hakeminen

jobs.storaenso.com

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n