Osuuskauppa Arina

Yhteystiedot

Liity Teams keskusteluun

Saatavilla keskusteluihin: 2021-01-20, 11:00-12:00

Vapaamuotoinen ohjelma. Hakijoilla on mahdollisuus kysyä Osuuskauppa Arinan työmahdollisuuksista ja esittäytyä/ kertoa tarinansa. Kysymyksiin vastaamassa ja Arinasta kertomassa rekrytoinnista Aino Saksio. Kysmyksiä voi lähettää myös ennakkoon osoitteeseen aino.saksio@sok.fi.

Pidetään yhdessä Pohjoisen puolta.

Tervetuloa!


Aino Saksio
Osuuskauppa Arinan rekrytointi
p. 0447886455
aino.saksio@sok.fi
http://arina.fi

http://arina.fi/tyopaikat/kesatyot

http://s-ryhma.fi

http://s-ryhma.fi/tyopaikat/kesatyo

https://facebook.com/osuuskauppaarina

https://instagram.com/osuuskauppaarina

https://twitter.com/osuuskauppani

https://www.linkedin.com/company/osuuskauppaarina/

http://youtube.com/osuuskauppaarina


Osuuskauppa Arina on asiakasomistajiensa omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Arina on S-ryhmän alueosuuskaupoista maantieteellisesti suurin ja pohjoisin, toimialuetta on aina Pyhännältä Inariin asti. Toimipaikkoja on yhteensä yli 180 kpl niin marketkaupan, erikoistavarakaupan, liikenneasemakaupan kuin matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialoilla. Joukkoomme kuuluu yli 3000 pohjoissuomalaista osaajaa ja olemme suurin yksityinen työnantaja Tampereen pohjoispuolella.

Arinalaiset haluavat jokapäiväisillä teoillaan varmistaa, että Pohjois-Suomi on parempi paikka elää. Että pohjoinen pysyy elinvoimaisena, mitä ikinä muualla tapahtuukaan tai päätetään. Arinalaisena työtä tehdään rakkaudesta Pohjois-Suomeen. Yhdessä muodostamme osuuskaupan, joka tuottaa hyötyjä jäsenilleen eli omistajille.

Osuuskauppatoiminta on arvopohjaista. Kiinnostus ihmisistä on yksi arvoistamme; muita ovat osuustoiminnan tarkoitus, tavoitteellisuus ja onnistuminen. Kiinnostus ihmisistä on toimintamme lähtökohta; emme voi tuottaa palveluja, ellemme tiedä, mitä omistajat meiltä odottavat. Se on myös edellytys onnistumiselle.

Arinalaisten tiivis yhteistyö mahdollistaa laadukkaiden palvelujen tuottamisen tehokkaasti. Välitämme toisistamme, autamme työkaveria ja olemme nöyrän ylpeitä osaamisestamme
Arinalaisuus on osuuskauppatoimintaa pohjoissuomalaisittain. Se on sitä, että teemme työmme joka päivä kilpailijoita paremmin nimenomaan omistajien hyödyksi. Kyse on sekä palveluasenteesta että osaamisesta. Asenne on luonteenpiirre, osaaminen karttuu työskentelyn ja valmennusten myötä.

Osuuskauppa Arina mahdollistaa monipuoliset tehtävät ensimmäisestä työtehtävästä lähtien. Työn vaihtelevuuden lisäksi voit halutessasi työskennellä monessa eri toimipaikassa tai jopa monella eri toimialalla kuten ravintolassa ja kaupassa. Arina myöskin tukee kehittymistäsi ja mahdollistaa ammattilaisilleen etenemisen esimerkiksi esimiestehtäviin. Arina työllistää noin 3000 pohjoissuomalaista. Eteläisin toimipaikka sijaitsee Pyhännällä ja pohjoisin Inarissa. Arinalaiset palvelevat market- ja tavaratalokaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa, erikoisliikekaupassa sekä matkailu- ja ravitsemiskaupassa.


Toimiala

marketkauppa, erikoistavarakauppa, liikenne- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, s-pankki ja omistajapalvelut

Toimipisteet suomessa

Toimipaikkoja yhteensä yli 180 kpl. Katso tarkemmin
https://arina.fi/palvelut/

Liikevaihto

851,7 M€ (v.2020)

Henkilöstö

3 002 (v.2020)

Avoimet paikat

Katso avoimet työpaikkamme:
https://arina.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Muuta

Kesätyöhaku käynnissä 31.1.2021 saakka osoitteessa
arina.fi/kesätyöt
"Vietä kesä Arinassa tai jää pidemmäksi aikaa"

Hakeminen

Yrityksemme www-sivujen kautta: https://arina.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n