Boost Brothers Oy

Yhteystiedot

Liity Teams keskusteluun

Saatavilla keskusteluihin: 2021-01-21, 14:00 - 16:00


Juho-Kusti Kajander
Rautatieläisenkatu 6
00520 Helsinki
+358407502775
rekry@boostbrothers.fi
https://boostbrothers.fi
https://boostbrothers.fi


Boost Brothers Oy on Suomen nopeimmin kasvava rakennuttamisen palveluita tarjoava yritys Helsingin Pasilasta (Rakennuslehti, 2018-2019). Olemme muuntautumiskykykyinen alan toimija, joka hakee vastauksia maailmalta yhdessä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Me tuomme rakennusalan tuottavimman tiedon käytäntöön, emme vain tyydy olemassa olevaan.

Halumme kehittää rakennusalaa on valtava. Boostilaiset ovat julkaisseet viimevuosina yli 50 kansainvälistä tieteellistä julkaisua, jotka kertovat tahdosta pysyä alan kärkiosaajien joukossa. Näin käytössämme olevan tuottavimman tiedon avulla pystymme luomaan asiakkaillemme arvoa ja kilpailuetua globaaleilla markkinoilla.

Boost panostaa asiantuntijoihinsa. Vastaamme 2020-luvun haasteisiin etsimällä jatkuvasti käyttöön uusia työhyvinvoinnin organisaatiokäytäntöjä esimerkiksi avoimuuteen, yhteiskehittämiseen ja itseohjautuvuuteen liittyen. Voidaan sanoa, että asiantuntijoillamme on aina työyhteisön tuki ja turva käden ulottuvilla. Lisäksi tarjoamme erittäin kattavat työsuhde-edut, joihin lukeutuvat muun muassa laadukkaat työvälineet, mentorointi ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

Toimimme globaalisti Helsingin Pasilasta käsin. Toimistomme sijaitsee n.200 metriä Helsingin uudesta sydämestä, Mall of Triplasta, joten saatavilla olevat kulkuyhteydet ja palvelut ovat Suomen parhaimmistoa. Boostilla joustavuus on kaikki kaikessa, joten etätyömahdollisuus on myös aina olemassa.

YDINOSAAMISEMME

Tarjoamme palveluita rakennushankkeiden valmisteluun ja toteutukseen. Rakennuttamis-, valmennus- ja tuotekehityspalvelut räätälöidään aina asiakkaan ja projektin erityistarpeiden mukaan siten, että saavutettu ratkaisu on vallitsevissa olosuhteissa paras mahdollinen kaikkien hankkeen osapuolien kannalta.

2.1. Rakennuttaminen
Rakennuttamisen palvelumme sisältävät hankevalmistelun, kustannuslaskennan, hankinnat, projektinjohdon ja valvonnan, joiden avulla varmistetaan, että hanke tulee toteutettua laadukkaasti ja kannattavasti aikataulussa.
2.2. Valmennuspalvelu
Valmennuspalvelumme auttavat hanketiimiä onnistumaan ja tuottamaan tilaajan rahalle arvoa. Valmennus luo hankkeelle, esimerkiksi allianssille edellytykset hyödyntää uusia toimintamalleja, asettaa fiksut tavoitteet, toimia kustannustehokkaasti ja tuottaa innovaatioita yhdessä. Palvelu varmistaa asetettujen tavoitteiden saavuttamisen hankkeen aikana ennakoimalla ja torjumalla riskejä alan kärkiasiantuntijoita hyödyntäen.
2.3. Tutkimus- ja kehityspalvelu
Tutkimus- ja kehityspalvelumme tuo tilaajille nopeasti ajantasaisen tilannekuvan ja ratkaisuehdotukset palveluverkkosuunnittelua, investointipäätöksentekoa, sekä hankkeiden valmistelua varten. Tarpeiden mukaisesti etsimme toimivat ratkaisut ja kumppanit, analysoimme systemaattisesti kiinteistöjen kunnon ja käyttäjien tarpeet, sekä kehitämme investointiratkaisuvaihtoehtoja tiiviissä yhteistyössä tilaajan ja käyttäjien kanssa.

TULE MUKAAN KEHITTYMÄÄN MUSTAN VYÖN ASIANTUNTIJAKSI!

Voit opiskella niin rakennus- ja yhdyskuntatekniikkaa, ympäristötekniikkaa, arkkitehtuuria kuin tuotantotaloutta. Tärkeintä on, että olet oma itsesi ja kiinnostunut viemään rakennusalan seuraavalle tasolle!

Palkkaamme kasvavaan tiimiimme lisää rakennuttamisen asiantuntijoita, talotekniikan asiantuntijoita, nuorempia asiantuntijoita ja Fast track -harjoittelijoita. Tutustu siis avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan alan huippuosaajien joukkoon!


Toimiala

Rakennuttajakonsultointi

Toimipisteet suomessa

Helsinki

Liikevaihto

2,2

Henkilöstö

25

Avoimet paikat

10

Suuntautuminen

Fast Track- harjoitteluohjelmassa tulet työskentelemään vanhempien asiantuntijoiden tukemana rakennuttamisen tehtävien parissa, mitkä voivat liittyä esimerkiksi projektinhallintaan, kustannuslaskentaan, hankintoihin tai valvontaan. Osaaminen tältä sektorilta lasketaan eduksi työhakemuksien käsittelyssä.

Hakeminen

Vapaamuotoinen hakemus CV:n ja mahdollisen LinkedIn-linkin kera osoitteeseen rekry@boostbrothers.fi otsikolla ”Fast track” 31.1.2021 mennessä.

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Arkkitehtuuri
  • Ympäristötekniikka
  • Tuotantotalous
  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka
  • Environmental Engineering

Vuosikurssivaatimus

  • 3
  • 4
  • 5
  • n