Steerprop Oy
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

Liity Teams keskusteluun

Saatavilla keskusteluihin: 2021-01-21, 10:30 - 11:30,2021-01-21, 13:15 - 14:15


Steerprop Oy
Hakunintie 23
26100 Rauma
+358 2 8387 7900
steerprop(a)steerprop.com
www.steerprop.com
http://www.steerprop.com


Steerprop perustettiin vuonna 2000 kehittämään ja valmistamaan azimuth-propulsiojärjestelmiä merenkäynnin vaativimpiin olosuhteisiin. Satoihin aluksiin toimittamamme, käyttötarkoituksiinsa räätälöidyt ratkaisut kattavat muun muassa joka kolmannen toiminnassa olevan jäänmurtajan.

Menestyksemme perustuu asiakkaidemme erityistarpeiden huomioimiseen ja tinkimättömään päättäväisyyteen ratkaista kovimmatkin haasteet.

Kokemuksemme arktisten alueiden vaatimuksista, omistautumisemme ehdottomalle toimintavarmuudelle ja sitoutumisemme jatkuvaan kehitystyöhön ovat osoittautuneet kilpailueduksi, niin Steerpropille kuin asiakkaillemme.

Tapaa meidät Teamsin välityksellä 21. tammikuuta 2021:
10:30 - 11:30
13:15 - 14:30

Aloitamme lyhyellä yritysesittelyllä klo 10:30 ja 13:15.


Toimiala

Meriteollisuus

Toimipisteet suomessa

Rauma
Vantaa
Jyväskylä

Avoimet paikat

Oletko kiinnostunut aloittamaan urasi innostavassa työyhteisössä, jossa pääset sekä oppimaan että jakamaan osaamistasi alan parhaiden ammattilaisten kanssa?

Etsimme Rauman toimipisteellemme kesätyöntekijöitä, joilla on halu ratkaista haasteita:

Mekaniikkasuunnittelun kesätyöntekijänä pääset tutustumaan potkurilaitesuunnitteluun työskentelemään todellisten tehtävien parissa asiantuntijoidemme opissa. Työ soveltuu parhaiten konetekniikan opiskelijoille. Konesuunnittelun ja lujuusopin syventävät opinnot katsotaan eduksi.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelun kesätyöntekijänä pääset työskentelemään teknisen tuen ja suunnittelun työtehtävissä sekä kehittämään taitojasi alansa parhaiden asiantuntijoiden opissa. Automaatiotekniikan ja tehoelektroniikan syventävät opinnot katsotaan eduksi.

Projektiosaston projekti-insinööriharjoittelijana pääset työskentelemään kasvavan meriteollisuuden kansainvälisissä toimitusprojekteissa osana ammattitaitoista tiimiämme. Työnkuvasi koostuu projektihallinnallinnallisista tehtävistä asiantuntijoidemme opastuksessa. Tehtävien taso ja vastuut tarkentuvat hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Suuntautuminen

Toivomme, että opiskelet tai olet juuri valmistunut tehtävään soveltuvalta alalta. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Muuta

Olemme kiinnostuneita myös päättötyöntekijöistä – ota yhteyttä!

Hakeminen

Jos kiinnostuit työstä kasvavassa ammattilaisten joukossamme, jätä hakemuksesi helmikuun 28. päivään mennessä sähköpostitse osoitteeseen steerprop@steerprop.com

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Konetekniikka
  • Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka
  • Tuotantotalous

Vuosikurssivaatimus

  • 2