Solita

Yhteystiedot


rekry@solita.fi
https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/
https://www.solita.fi/solita/


Solita on teknologia-, data- ja designyritys.
Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää yli 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.


Toimiala

Information Technology & Services

Toimipisteet suomessa

Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Oulu

Liikevaihto

104 milj.

Henkilöstö

yli 1 000

Avoimet paikat

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita potentiaalisista tulevaisuuden solitalaisista. Meillä on monipuolisia tehtäviä tarjolla teknologian, strategian ja designin parissa ja teemme asioita, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja jotka kestävät aikaa.

Tällä hetkellä rekrytoimme pääasiassa designin, datan ja analytiikan, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja integraatioiden ammattilaisia. Meillä on myös parhaillaan käynnissä haku Solitan Dev Akatemiaan, joka tarjoaa ohjelmistokehittäjän urasta kiinnostuneille väylän työllistyä Solitalle merkityksellisiin projekteihin. Hakuaika päättyy 21.4. Lue lisää Dev Akatemiasta täältä: https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/dev-akatemia-2021/

Suuntautuminen

Jos olet kiinnostunut Solitan Dev Akatemiasta, se soveltuu sinulle, mikäli olet opiskellut ohjelmistokehitystä (esim. yliopisto) ja olet jo opintojesi loppuvaiheessa – ehkä jopa juuri valmistunut. Tai olet hankkinut jo hieman ohjelmistokehityksen työkokemusta, mutta olet alkuvaiheessa. Painopistealueena on tämän kevään Akatemiassa Tampereen ja Helsingin toimistot.

Muuta

Voit aina jättää meille avoimen hakemuksen. Luemme jokaisen hakemuksen ja vastaamme henkilökohtaisesti peilattuamme ensin hakemusta kaikkiin Solitan uramahdollisuuksiin.

Hakeminen

https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Tietotekniikka
  • Tuotantotalous
  • Matematiikka
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Software, Systems and Services Development in Global Environment

Vuosikurssivaatimus

  • 4
  • 5
  • n