Kesäteekkarikampanja - Rauman kaupunki
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

Liity Teams keskusteluun

Saatavilla keskusteluihin: 2021-01-21, 09:30-11:30


Yritysasiantuntija Heikki M. Nurmi
Rauman kaupunki / Kaupunkikehitys
Puhelin: 050 593 2658
Email: heikki.nurmi@rauma.fi

https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki


Rauman kaupunki tukee kesätöihin tulevia teknillisen alan opiskelijoita kesällä 2021 Kesäteekkarikampanjalla, jossa työsopimusta vastaan opiskelijoille tarjotaan ilmaiseksi kolmen kuukauden ajaksi vuokra-asunto sekä kaupunkiliikenteen bussikortti tai polkupyörä.

Rauman teknologia- ja rakennusalan yritykset ovat erittäin kiinnostuneita teknillisten alojen opiskelijoista, joten mahdollisuudet työllistymiseen ovat erinomaiset. Meillä on useita kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä, jotka aktiivisesti etsivät riveihinsä tulevaisuuden tekijöitä. Alueen kasvu on vahvaa ja työvoiman tarvetta on sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä.

Rauma on vireä teollisuus- ja satamakaupunki, joka herää kukoistukseensa aina kesäisin. Välimatkat ovat lyhyitä ja rentoja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia on paljon. Kesän aikana Raumalla järjestetään useita festareita ja isoja tapahtumia, kuten Raumanmeren Juhannus, Rauma Blues, Mustan pitsin yö, jääkiekon Pitsiturnaus ja Blue Sea Film Festival. Vapaa-ajalla kannattaa tutustua myös merellisiin matkailusaariin ja maailmanperintökohteisiin.

Tervetuloa Suomen kolmanneksi vanhimpaan kaupunkiin, jossa historia ja nykypäivä yhdistyvät!Toimiala

Kampanja on suunnattu DI- ja arkkitehtiopiskelijoille

Muuta

Edun voi saada 10-20 kesätyöntekijää. Edut tarjotaan työsopimusta vastaan ja ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2021. Hakuaika kampanjassa on 1.2.-30.4.2021.

Hakeminen

https://www.tippoint.fi/fi/yritykset/rauman-kaupunki

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5