Autori Oy
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

Liity Teams keskusteluun

Saatavilla keskusteluihin: 2021-01-21, 10:00 - 12:00

Mahdollisuus keskustella ja kysellä Autorin toiminnasta, työtehtävistä ja tuotteista.


Keijo Pulkkinen
Kiviharjunlenkki 1B
90220 Oulu
+358408212646
keijo.pulkkinen@autori.fi
www.autori.fi

Through website


Olemme tarjonneet asiakkaillemme ohjelmistoja ja tietopalveluja vuodesta 1988 lähtien. Yhteistyökumppaneitamme ovat kriittisen infrastruktuurin kunnossapitoon osallistuvat viranomaiset, urakoitsijat ja konsultit. Kehittämämme tietopalvelut ovat saavuttaneet laajalti tunnustusta hyvistä innovatiivisista ratkaisuista ja hyödyllisyydestä asiakkaiden toiminnalle.

Kilpailukykymme perustuu osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, asiakkaidemme liiketoiminnan tuntemukseen ja luovuuteen yhdistää uusin teknologia asiakaskohtaisiin sovellusratkaisuihin.

Haluamme olla verkostomaisesti toimiva infra-alan edistyksellinen tietopalvelujen ja sovellusten tuottaja, jonka toiminta perustuu jatkuvaan ja aktiiviseen globaalin kehityksen seurantaan, innovointiin ja kehittämiseen.


Toimiala

Ohjelmistokehitys

Toimipisteet suomessa

Oulu, Helsinki ja Rovaniemi

Liikevaihto

2,2 M€

Henkilöstö

19

Avoimet paikat

Haemme osaajia backend- ja frontend-ohjelmoinnin, DevOpsin, UX:n ja testausautomaation saralla. Autorilla työskennellään seuraavilla teknologioilla: Azure, C#, CosmosDB, MS SQL, JavaScript, React, Android. Työtehtäviä kehitetään vahvuuksien ja kiinnostus kohteiden mukaan, joten pääset syventymään erityisesti sinua kiinnostaviin osa-alueisiin osaavassa porukassa.

Tuote on monipuolinen, se pitää sisällään Microsoft Azure -ympäristöön toteutetun web-palvelun sekä maastotöissä käytettävän mobiilisovelluksen. Lisäksi tarvittaessa järjestelmään liitetään ulkoisia tiedonkeruupäätteitä (IoT-integraatiot) sekä rakennetaan järjestelmäintegraatioita ulkoisiin järjestelmiin.

Työtehtävässä sinulle on tarjolla työpaikka erittäin luotettavalta työnantajalta, kiinnostava ympäristö, jossa pystyt aidosti kehittymään, työ, jossa näet isojen asiakkuuksien parissa oman työpanoksesi vaikutuksen ja hieno tilaisuus päästä kansainvälistyvän yrityksen kasvuun mukaan sekä hyvin yhteentoimiva työporukka ja hyvä työilmapiiri.

Hakeminen

Yrityksen web -sivujen kautta

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Tietotekniikka
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Software, Systems and Services Development in Global Environment

Vuosikurssivaatimus

  • 4
  • 5
  • n