Sanoma Media Finland Oy

Messupaikka: 96

Yhteystiedot

Tuomo Taskila
Taka-Lyötyn katu 4
90140 Oulu
0400 650 522
tuomo.taskila@sanoma.com

https://sanoma.fi/

https://sanoma.fi/teleduuni/


Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään.
Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset.
Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.
Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Liity osaksi huippujengiä!
Sanoman oma myyntitoimisto Oulussa hakee myyntineuvottelijoita vahvistamaan rautaisten ammattilaisten joukkoa.

Tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä.
Voit valita itse työaikasi: maanantaista perjantaihin klo 9-15.30 tai kolmena iltana viikossa maanantaista keskiviikkoon klo 16.30 – 20.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulussa osoitteessa Taka-Lyötyn katu 4. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai uran vaihtoa suunnitteleville sekä lisätienestejä haluaville.
Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Käytössäsi on myös monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu. Saat loistavan eturivin mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.
Hae tehtävää pian lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Toimiala

Telemarkkinointi

Toimipisteet suomessa

Oulu & Vantaa

Avoimet paikat

20

Muuta

#teleduuni

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n