K-ryhmä

Messupaikka: 89
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

https://kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat/

https://www.kesko.fi/tyopaikat/k-duuni/harjoittelut-ja-opinnaytteet/

https://www.kesko.fi/

https://www.plussa.com/opiskelija/

https://www.kesko.fi/yritys/vastuullisuus/


Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Ketjutoimintaamme kuuluu noin 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Yhdistämällä verkkokaupan ja digipalvelut kattavaan kauppapaikkaverkostoomme luomme edellytykset saumattomaan asiakaskokemukseen kaikissa kanavissa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti (pro forma) oli noin 13 mrd. euroa vuonna 2018. K-ryhmä on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. Työllistämme noin 43 000 henkeä.

Keskon strategiset liiketoiminta-alueet ovat päivittäistavarakauppa, rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä autokauppa. Näissä liiketoiminnoissa Keskolla on vahva osaaminen ja markkina-asema, ja nämä liiketoiminnat tarjoavat hyvän ja kannattavan pitkän aikavälin kasvupotentiaalin.

Vastuullisuus on K-ryhmälle strateginen valinta ja jokapäiväistä työtä. Vastuullisuustyön painopisteitä ovat vastuullinen hankinta, tuoteturvallisuus, ympäristö ja hyvä hallinto.

Keskon osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä.


Toimiala

Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

Toimipisteet suomessa

Ketjutoimintaamme kuuluu noin 1 800 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. Talouskeskus sijaitsee Tampereella.

Liikevaihto

noin 13 mrd. euroa

Henkilöstö

Työllistämme noin 43 000 henkeä.

Avoimet paikat

Kauppamme tarvitsevat henkilökuntaa ja kesätyöntekijöitä. Pääkonttorilla ja talouskeskuksessa on erilaisia työntekijätarpeita.

Hakeminen

https://kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat/

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n