Sitowise Oy

Messupaikka: 110

Yhteystiedot

Talo- ja infrarakentamisen palvelut:
Kari Kuvaja, aluejohtaja
Lekatie 6
90140 Oulu
+358 40 579 8218
kari.kuvaja@sitowise.com

Smart City -palvelut:
Niina Nieminen
+358 45 657 8847
niina.nieminen@sitowise.com
www.sitowise.com


Sitowise on 1 700 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme Suomen suurimpia rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoja, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Kokonaisvaltaiset palvelumme tuottavat uutta ja korjaavat vanhaa – näin luomme kestävää ja älykästä elinympäristöä.

Tekemisemme perustuu syvälliseen ymmärrykseen asiakkaidemme tarpeista, toiveista ja odotuksista. Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut yhdestä osoitteesta koko rakentamisen elinkaarelle:
- suunnittelu- ja konsultointipalvelut infrastruktuuria ja elinympäristöä kehittäville toimijoille
- kattavat talonrakennusalan asiantuntijapalvelut uudis- ja korjauskohteisiin
- kokonaisvaltaiset hankejohtamisen palvelut kiinteistö- ja infrahankkeiden suunnitteluun, käynnistämiseen, toteutukseen ja kunnossapitoon
- sekä älykkään ja turvallisen elinympäristön taustalla vaikuttavan, kestävästi toteutetun digitaalisen infrastruktuurin.

Olemme lähellä asiakkaitamme 27 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa. Alan parhaalla projektiosaamisella sekä laajalla ja laadukkaalla palvelutarjonnallamme luomme ratkaisuja, joilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta.

Haluamme olla suunnannäyttäjä myös työpaikkana
Meillä työskentelet työyhteisössä, joka on aidosti yhdessä enemmän. Rakennamme määrätietoisesti parasta työpaikkaa alan parhaille osaajille.

Meille on tärkeää, että henkilöstömme on innostunut sekä työstään että työpaikastaan. Vastuullinen, avoin ja mutkaton johtaminen sekä jatkuvalle parantamiselle pohjautuva kehittämistoiminta varmistavat sitowiseläisten onnistumisen, kehittymisen ja hyvinvoinnin työssään. Vaalimme hyvää, rentoa ilmapiiriä sekä keskinäiseen luottamukseen, arvostamiseen ja auttamiseen perustuvaa yhteistyökulttuuriamme. Hyvä sisäinen ”tekemisen meininki” näkyy iloksemme myös asiakaspalautteissamme.

Tiedämme, että ihmiset ovat parhaimmillaan omana itsenään, oman paikkansa löytäneenä ja arvostettuna osana kokonaisuutta. Meillä viihtyvätkin hyvin monenlaiset asiantuntijat tasaisen laadun tekijöistä rohkeisiin ja intohimoisiin alan ja teknologian uudistajiin. Jokaiselle löytyy meiltä oma tärkeä pelipaikkansa ja kehittymismahdollisuutensa.

Esimiehen ja kokeneempien osaajien lisäksi tukea uralla kehittymisessä saa Sitowisen laajasta koulutus- ja valmennustarjonnasta. Senioriohjaus ja suunnitelmallinen mentorointi auttavat niin vasta-alkajia kuin uusiin urahaasteisiin hypänneitä. Työnantajana joustamme erilaisten elämäntilanteiden tarpeiden mukaan.

Onnistumistamme työnantajana mittaamme säännöllisesti henkilöstötutkimuksin. Olemme ylpeitä henkilöstöltämme saamastamme erinomaisesta palautteesta ja halusta suositella meitä työnantajana.


Toimiala

Talo- ja infrarakentamisen suunnittelu- ja konsultointi, Hankejohtaminen, Smart City

Toimipisteet suomessa

21 paikkakuntaa Suomessa: Helsinki, Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Pornainen, Raisio, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Vaasa

Liikevaihto

135 milj. € (2018)

Henkilöstö

1700

Avoimet paikat

Meillä on lukuisia avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja.
Tarjoamme laajan kirjon suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä monenlaisille asiantuntijoille opiskelijoista kokeneisiin asiantuntijoihin toimipisteissämme ympäri Suomen, ks. https://www.sitowise.com/fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Muuta

Jos et nyt löydä tehtäväluettelosta itsellesi sopivaa tehtävää, jätä sivullamme työpaikkavahti seuraamaan tilannetta puolestasi tai täytä avoin työhakemus.

Hakeminen

https://www.sitowise.com/fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutkinto-ohjelmavaatimus

 • Arkkitehtuuri
 • Geotieteet
 • Ympäristötekniikka
 • Elektroniikka ja tietoliikennetekniikka
 • Tietotekniikka
 • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka
 • Tietojenkäsittelytiede

Vuosikurssivaatimus

 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • n