NCC Suomi Oy

Messupaikka: 63

Yhteystiedot


www.ncc.fi


NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjoismaissa. Visiomme on uudistaa toimialaamme ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.
NCC tarjoaa harjoittelu- ja kesätyöpaikan sekä työssäoppimismahdollisuuden vuosittain noin 200 opiskelijalle eri puolella Suomea ja eri toimialat tarjoavat monipuolisia tehtäviä ja urapolkuja alan opiskelijoille. Haemme harjoittelijoita erityisesti Oulun ja Pohjois-Suomen alueelle erikoisrakentamisen projekteihimme. Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit hankkeet kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Erikoisrakentamisen toimiala on myös allianssihankkeena toteutettavassa Oulun sairaalaprojektissa mukana. Meidän tekemisessä korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaisiin rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta! Toimimme valtakunnallisesti ja meillä saat mahdollisuuden liikkuvaan ja monipuoliseen työnkuvaan jännittävien projektien parissa.

Rakenna urasi NCC:llä!
Haemme innokkaita tulevaisuuden osaajia kasvamaan kanssamme. Voimme yhdessä rakentaa harjoittelun osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti, sillä ohjelma perustuu jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaatteille. Meillä harjoittelijat saavat heti oikeita töitä, vaiheittain kasvavaa vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää rakentamista yhdessä NCC:läisten kanssa. Ohjelma alkaa "haalarissa" rakentamisen perustehtävistä tai projektihallinnan perustehtävistä antaen hyvän pohjan kasvullesi.

Haalariharjoittelu
Haalariharjoittelu on tarkoitettu 1. ja 2. vuosikurssin ammattikoulu-, ammattikorkea- ja korkeakouluopiskelijoille, joilla ei vielä ole mittavaa kokemusta. Pääset tutustumaan työmaan toimintaan, ilmapiiriin ja rakennusprojektin etenemiseen kokeneiden rakentamisen ammattilaisten opastuksella. Haalariharjoittelussa työskentelet avustavissa tehtävissä yhdessä taitavien rakennusalan ammattilaisten kanssa. Haalariharjoittelun tavoitteena on tutustua rakentamisen perusasioihin kuten eri työvaiheisiin ja työvälineiden käyttöön, työturvallisuusasioihin, työmaaelämään sekä suuren rakennusliikkeen toimintaan.

Työnjohtoharjoittelu
Työnjohto- tai työmaainsinööriharjoittelu on tarkoitettu ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelijoille, joille on jo kertynyt työkokemusta rakennusalan tehtävistä. Työnjohtoharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen. Harjoittelun aikana pääset seuraamaan tai saat vastuullesi oman työvaiheen, johon sisältyy työvaiheen suunnittelu, aikatauluttaminen, kustannus- ja laatuseuranta sekä työn johtaminen. Saat lisävastuuta ja tehtäviä oman kehittymisesi myötä. Harjoittelun aikana opit esimiesroolista ja NCC:n toimintajärjestelmistä ja sinulla on mahdollisuus verkostoitua talon sisällä.


Haasteet ja vastuu kasvavat taitojen ja kiinnostuksen mukana ja osaaminen kehittyy parhaiten omia rajoja haastamalla ja välillä mukavuusalueen ulkopuolelle menemällä. Tässä sinua tukevat meidän osaavat ja helposti lähestyttävät esimiehet ja koko työyhteisö. Jokaiselle harjoittelijalle nimetään ohjaaja ja räätälöidään tavoitteet harjoittelun alussa. Meiltä saat hienon startin tulevalle urallesi!


Toimiala

Rakennusala

Toimipisteet suomessa

Koko Suomi

Liikevaihto

5,6 miljardia euroa

Henkilöstö

16 500

Muuta

Tutustu harjoittelijatarinoihimme: www.ncc.fi/harjoitteluohjelma

Hakeminen

https://www.ncc.fi/tule-toihin/opiskelijat/ Haku käynnissä 16.12.2019-23.2.2020!

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Kaikki opintosuunnat

Vuosikurssivaatimus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n