Vahanen-yhtiöt

Messupaikka: 91

Yhteystiedot

Kira Sipilä
Linnoitustie 5,
02600 Espoo
www.vahanen.com
rekry@vahanen.com

www.vahanen.com


Vahanen-yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.

Töissä Vahasella

Monipuolinen ja laaja palveluvalikoimamme tarjoaa paljon erilaisia työtehtäviä ja rooleja henkilöstöllemme. Vahaslaisia työskentelee mm. projektipäällikön, suunnittelijan, arkkitehdin, valvojan, kuntotutkijan, suunnittelu- ja projektiassistentin tehtävissä sekä johtotehtävissä.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, laaja koulutustarjonta, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Lue lisää meillä työskentelystä ja katso avoimet paikkamme täältä: https://vahanen.com/fi/toihin-vahaselle/


Toimiala

Rakennus- ja kiinteistöala

Toimipisteet suomessa

Espoo, Helsinki, Lappeenranta, Tampere, Vaasa, Turku, Hämeenlinna, Lahti, Pori, Jyväskylä.

Liikevaihto

32,8 M€

Henkilöstö

500

Avoimet paikat

Kesätyöhakumme on käynnistynyt ja jatkuu aina 28.2.2020 saakka. Tutustu kesätyöpaikkoihimme täällä: vahanen.com/kesatyo. Kesätyöpaikkojen lisäksi tarjoamme opiskelijoille työharjoitteluja, osa-aikatöitä sekä opinnäytetyöpaikkoja. Meille voit lähettää myös avoimen hakemuksen jossa kerrot, missä vaiheessa opintosi ovat ja millaista työpaikkaa etsit.

Muuta

Tavoitat rekrytointitiimimme joko sähköpostitse osoitteesta rekry@vahanen.com tai WhatsApp-viestillä numerosta 044 7788 689.

Hakeminen

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät osoitteesta www.vahanen.com/tyopaikat, ja niihin haetaan suoraan ilmoituksen kautta.

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Arkkitehtuuri
  • Ympäristötekniikka
  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Vuosikurssivaatimus

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n