Exove Oy

Messupaikka: M4

Yhteystiedot

Anne Huttunen
Itämerenkatu 1
00180 Helsinki, Finland
+358 50 330 6535
anne@exove.com

https://www.exove.com


EXOVE PÄHKINÄNKUORESSA

Exove on suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka auttaa yrityksiä suuntaamaan katseen tulevaisuuteen ja saavuttamaan kasvua digitaalisten palveluiden avulla. Etsimme ketterästi parhaita ratkaisuja hyödyntäen niin käyttäjätutkimuksen, palvelumuotoilun ja konsultoinnin keinoja kuin avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat mm. Neste Oyj, Sanoma Oyj ja Oulun yliopisto.

Exove perustettiin vuonna 2006 ja meillä on toimistot Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa. Yhteensä Exove työllistää lähes 100 ammattilaista ja yleisin titteli meillä on developer.

TYÖSKENTELY EXOVELLA

Vaikka teknologia on sydäntämme lähellä, ihmiset tulevat aina ensin. Meillä on töissä vain hyviä tyyppejä - ystäviä ja meininki on myös sen mukaista. Exovella joustetaan ja mahdollistetaan työn ja yksityiselämän tasapaino, sekä kannustetaan ihmisiä olemaan oma uniikki itsensä.
Meillä sinun on mahdollista osallistua erilaisiin haastaviin asiakasprojekteihin yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Näiden innostavien asiakasprojektien sekä teknologioiden kautta uskomme, että tulet oppimaan uutta joka päivä!

TRAINEE OHJELMA 2020

Trainee-ohjelmamme on suunnattu opiskelijoille, joille on kertynyt teoreettista tietoa ja taitoja alalta, mutta ei välttämättä vielä kovinkaan paljon alan työkokemusta. Hakemamme trainee on opintojensa loppusuoralla sekä innokas oppimaan uutta ja toimimaan asiakasrajapinnassa tiimin jäsenenä.

Trainee-ohjelmamme starttaa toukokuussa 2020 ja kestää elokuun loppuun.
Exovella pääset työskentelemään ohjelmistokehittäjänä front-end tai back-endiin liittyvissä tehtävissä asiakasprojektien parissa. Olet osa ammattilaisista koostuvaa tiimiä ja sinulla on oma mentori avustamassa ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi. Lisäksi trainee-ohjelmaan kuuluu useita web kehittämiseen liittyviä koulutuksia, jotka tukevat sinun oppimista ja siivittävät sinua eteenpäin työelämässä.
Trainee jakso on palkallista työtä, josta maksetaan työehtosopimuksen sekä mahdollisen aiemman kokemuksen mukaan. Jakson päätyttyä kesän lopulla, sinulla on mahdollisuus keskustella jatkosta Exovella. Meillä monet traineet ovat jääneet duuniin ja viihtyneet pitkään talossa.

Hakuaika trainee-ohjelmaan alkaa tammikuussa 2020.


Meidät löydät: www.exove.com, Facebookissa & Twitterissä & Instagramissa @exove


Toimiala

IT konsultointi

Toimipisteet suomessa

Helsinki
Tampere
Oulu

Liikevaihto

5,4M €

Henkilöstö

82

Avoimet paikat

Trainee kesälle 2020

Suuntautuminen

Koulutustausta tietotekniikasta/ tietojenkäsittelytieteestä (kandi tai maisteri).
Kokemusta moderneista front-end tai back-end teknologioista koulun tai henkilökohtaisten projektien kautta.

Muuta

Sujuva englannin kieli on vaatimus kansainvälisessä organisaatiossamme.

Hakeminen

Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen jobs@exove.fi

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Tietotekniikka
  • Tietojenkäsittelytiede

Vuosikurssivaatimus

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • n