Welado Oy

Messupaikka: 31

Yhteystiedot

Hanna Kouri, HR-päällikkö
0504688498
rekry@welado.fi
www.welado.fi
http://welado.fi/


"Ei ahista, vähän kuin kotia tulis"

Näin meitä on kuvailtu, kun kysyimme weladolaisilta, miltä tuntuu tulla töihin.

Arvostamme hyvää meininkiä, reiluutta sekä työn iloa. Vahvat arvomme ohjaavat jokapäiväistä työtämme sekä päätöksentekoa; haluamme olla rohkeasti avoin, empaattinen sekä tekijöillemme paras. Meillä työtä tehdään joustavasti elämäntilanne huomioiden, ja mukana on aina tekemisen vapaus. Luotamme toisiimme ja siihen, että hommat hoidetaan hyvin. Weladossa pääset näkemään erilaisten infrahankkeiden elinkaaren suunnitteluvaiheesta aina käyttöönottoon saakka.

Welado on vahvasti kasvava, infrarakennuttamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Meillä työskentelee intohimoisia huippuosaajia muun muassa projektijohtajina ja -päällikköinä, valvojina, sekä erilaisina asiantuntijoina esimerkiksi turvalaite-, turvallisuus-, ympäristö-, digitalisaatio-, hankinta- tai sähkörata-asiantuntijuuden aloilla. Rakennuttamisen parissa pääset tutustumaan alaan sekä suunnitteluohjauksen näkökulmasta että urakoinninohjauksen näkökulmasta.

Haluamme, että Weladossa työskentelee oma alansa sitoutuneita huippuammattilaisia ja sellaiseksi kasvavia. Siksi pidämme huolta siitä, että tuemme henkilöstömme osaamista ja kehittämistä. Osaamisen kehittämisen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvavan ja kansainväliseksi tähtäävän yhtiön näkymiin; halutessasi pääset mukanamme oppimaan naapurimaidemme Ruotsin ja Viron rakennusalaan. Tueksesi Welado-matkalle saat Suomen parhaiden asiantuntijoiden kokemuksen sekä työyhteisön tuen.

Tulevaisuudessa haluamme määrittää uudelleen koko rakennuttamisen toimialaa - vastuullisuutta ja ihmislähtöisyyttä unohtamatta.

Tutustu meihin tarkemmin Instagramissa @Welado_official tai Facebookissa @WeladoOfficial, ja näe mitä tarkoittaa olla weladolainen.


Toimiala

Rakennuttaminen (infra ja teollisuus)

Toimipisteet suomessa

Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere, Imatra, Lappeenranta, Kouvola

Liikevaihto

8,5 M€ (2018)

Henkilöstö

106

Avoimet paikat

Haemme insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoita (esim. rakennustekniikka, ympäristötekniikka, geotekniikka, sähkötekniikka ja yhdyskuntatekniikka) ympäri Suomen. Toimipisteesi voi olla Tampereella, Oulussa, Helsingissä tai Lappeenrannassa. Kesätyöaika asettuu ajalle 1.5. – 31.8.2020. Sinulla on mahdollisuus myös jatkaa Weladolla osa-aikaisena työntekijänä kesän jälkeen.

Muuta

Työmaakokemus katsotaan eduksi.

Hakeminen

Laita meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@welado.fi 31.1.2020 mennessä.

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Konetekniikka
  • Kaivos- ja rikastustekniikka
  • Geotieteet
  • Prosessitekniikka
  • Ympäristötekniikka
  • Tuotantotalous
  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Vuosikurssivaatimus

  • 3