Saranen Consulting

Messupaikka: 30
Tämä yritys tarjoaa työmahdollisuuksia myös englanniksi

Yhteystiedot

anne.kauppi@saranen.fi
https://www.saranen.fi/tyonhakijalle/rekrytoiva-koulutus


Tunnemme läpikotaisin suomalaisen työelämän, sen karikot ja valtavan kasvupotentiaalin. Tärkeimpänä työkalunamme on jatkuvan oppimisen ihmevoima: meistä osaaminen on se tekijä, jolla yritykset ja yksilöt saavuttavat tavoitteensa ja vahvistuvat haasteistaan.

Saranen auttaa, kun osaamisesta on pulaa!
Uusilla ja digitalisaation mullistamilla aloilla tietotaidon kysyntä ja tarjonta voidaan saada kohtaamaan. Se tapahtuu rakentamalla koulutuksella silta tekijän ja yrityksen välille. Tuoreimmilla opeilla evästettyjen työntekijöiden mukana yrityksiin kulkee osaamista, jota muualta ei vielä saa.

Rakennamme uusia työllistymismahdollisuuksia ja luotsaamme sekä yksilöitä että yrityksiä läpi muutostilanteista.
Henkilöstön vähennystilanteissa autamme työntekijöitä uudelleentyöllistymään tehokkaasti. Muutoksen ei aina tarvitse lamaannuttaa yksilön henkilökohtaista kehitystä eikä yrityksen liiketoimintaa.

Palvelumme räätälöidään aina, jotta niistä saadaan irti tehokkain mahdollinen vaikutus. Toimimme jatkuvan kehittämisen ja kehittymisen periaatteella myös itse - asiakkaitamme herkästi kuunnellen.


Toimiala

IT

Toimipisteet suomessa

Toimimme koko maassa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lappeenrannassa, sekä Jyväskylässä. Olemme osa Bravedo Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä.

Hakeminen

https://www.saranen.fi/tyonhakijalle/rekrytoiva-koulutus

Tutkinto-ohjelmavaatimus

Vuosikurssivaatimus