Codemate Oy

Messupaikka: 42

Yhteystiedot

Tiina Seebeck
Iloinen kahvinkeittäjä @Codemate Oulu

Kasarmintie 21
90130 Oulu

tiina.seebeck@codemate.com
+358408241148
www.codemate.com


Codemate on luovan teknologian taitaja, ja meidän pääkonttori sijaitsee Oulussa.

Tarjoamme asiakkaillemme suunnittelua, koodausta ja huolenpitoa. Toteutamme web-palveluita, mobiilisovelluksia ja IoT-ratkaisuja. Mielestämme pelkällä koodilla ei tee yhtään mitään, mutta jos yhdistää koodin näkemykseen, on matkalla menestykseen - tässä meidän devaajat ovat ensiluokkaisen hyviä! Olemme näkemyksellisen devauksen lisäksi käyttäjälähtöisen suunnittelun ja hellän huolenpidon ammattilaisia.

Olemme tehneet bisneskriittisiä digitaalisia palveluita vuodesta 2007 lähtien. Se tarkoittaa yli 600 projektia ja useita pitkäaikaisia asiakkuuksia. Viimeisimpiin projekteihin sisältyy Oikotie palveluiden uudistaminen, Moi Mobiilin sovellusten uudistaminen, eSports-alustan luominen SJ Gamingin kanssa, Vuoden Urheilija-äänestyksen tuominen nextille levelille sekä monia muita!

Meillä vallitsee rennon letkeä työilmapiiiri. Unohda virallinen pönötys – ei se haittaa jos töissä on hauskaa! “Yhdessä” on sana, joka määrittää meitä vahvasti – ja sinut on kutsuttu mukaan!

CODEMATE PESTI-PÄIVILLÄ

Pesti-päivillä löydät meidät ständiltä 42, L2-salin edustalta. Tule meidän ständille ja haasta meidät keskusteluun. Me haluamme kuulla, mitä sinä olet etsimässä ja pystymmekö me tarjoamaan sinulle sopivia haasteita.

Pesti-päivillä voit myös rennon juttelun ohella haastaa AC Oulun ammattilaispelaajia FIFA-matsiin! Kaikki voittajat palkitaan :)


Toimiala

Ohjelmistojen suunnittelu ja kehitys

Toimipisteet suomessa

Oulu, Helsinki

Liikevaihto

7 milj (2018)

Henkilöstö

>90

Avoimet paikat

1-3 juniorkehittäjää Ouluun

Hakeminen

https://www.codemate.com/fi/portfolio/pesti2020/

Tutkinto-ohjelmavaatimus

  • Tietotekniikka
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Wireless Communication Engineering
  • Software, Systems and Services Development in Global Environment

Vuosikurssivaatimus

  • 3
  • 4
  • 5
  • n