Tapahtuma

Tervetuloa Linnanmaalle
31.1.2019 Klo 9-15!

Pesti-päivän järjestävät vuosittain Oulun yliopiston teknillinen  koulutusala, Teekkarilupi Oy sekä tekniikan opiskelijat. Tapahtuma on järjestetty jo 30 vuoden ajan! Messualue Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella on avoinna torstaina 31. tammikuuta 2019 klo 9-15. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

Tarjoamme työnantajille erinomaiset puitteet markkinoida yritystänne hyvänä työpaikkana tuleville osaajille.

Opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa päättötyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. Osaajia etsitään myös vakituisiin työsuhteisiin. Loistava tilaisuus tavata useita kymmeniä työnantajia ja rekrytoinnin asiantuntijoita yhdessä paikassa saman päivän aikana!

Päivä on tiivis ja kiinnostavia mahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Tapahtumaan kannattaa siis valmistautua jo etukäteen. Toimintasuunnitelman laatimisessa auttaa Pestin yritystietokanta, joka julkaistaan joulukuussa.

Tapahtuman aikana järjestetään lyhyitä yritysesittelyjä (15 min.) Tellus Innovation Arenan Stagella. Yritysten aikavaraukset esittelyihin voi tehdä ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.