Tapahtuma

Tervetuloa Linnanmaalle!

Pesti Career Dayn järjestävät vuosittain Teekkarilupi Oy sekä tekniikan alojen opiskelijat. Tapahtuma on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan! Messualue Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella on avoinna klo 9-15. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen. Vuonna 2021 Pesti järjestetään torstaina 21. tammikuuta.

Tarjoamme työnantajille erinomaiset puitteet kohdata tulevaisuuden osaajia ja esitellä tarjoamiaan uramahdollisuuksia opiskelijoille.

Opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa päättötyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. Osaajia etsitään myös vakituisiin työsuhteisiin. Loistava tilaisuus tavata useita kymmeniä työnantajia ja rekrytoinnin asiantuntijoita yhdessä paikassa saman päivän aikana! Tapahtuma on suunnattu niin Oulun yliopiston kuin Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille, sekä muille omia uravaihtoehtojaan kartoittaville!

Päivä on tiivis ja kiinnostavia mahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Tapahtumaan kannattaa siis valmistautua jo etukäteen. Toimintasuunnitelman laatimisessa auttaa Pestin yritystietokanta ja Pestin oma mobiilisovellus, joka on ladattavissa Android- ja Apple-laitteille.