Tapahtuma

Tervetuloa Linnanmaalle
31.1.2019 Klo 9-15!

Pesti-päivän järjestävät vuosittain Oulun yliopiston teknillinen koulutusala, Teekkarilupi Oy sekä tekniikan opiskelijat. Tapahtuma on järjestetty jo 30 vuoden ajan! Messualue Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella on avoinna torstaina 31. tammikuuta 2019 klo 9-15. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

Tarjoamme työnantajille erinomaiset puitteet markkinoida yritystänne hyvänä työpaikkana tuleville osaajille.

Opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa päättötyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. Osaajia etsitään myös vakituisiin työsuhteisiin. Loistava tilaisuus tavata useita kymmeniä työnantajia ja rekrytoinnin asiantuntijoita yhdessä paikassa saman päivän aikana!

Päivä on tiivis ja kiinnostavia mahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Tapahtumaan kannattaa siis valmistautua jo etukäteen. Toimintasuunnitelman laatimisessa auttaa Pestin  yritystietokanta.

Tapahtuman aikana järjestetään lyhyitä yritysesittelyjä (15 min.) Telluksen Stagella.  Esittelyiden aikataulun löydät täältä.

Uutena osana vuoden 2019 tapahtumaa toimii Career Hub. Messualue ulottuu tänä vuonna Väylää pitkin aina Saalastisaliin asti, jossa Career Hub sijaitsee. Career Hubissa on suuri yrityskeskittymä, puhujia ja muuta ohjelmaa koko päiväksi. Tule seuraamaan ohjelmaa tai istahtamaan Pesti Loungeen! Career Hubin ohjelman löydät  täältä.

Pesti löytyy tänä vuonna myös Tuudo-mobiilisovelluksesta! Lataa Tuudo sovelluskaupastasi ja valitse Tuudon korkeakouluvalikosta Oulun yliopisto. Yliopiston opiskelijat voivat kirjautua sisään omilla tunnuksillaan, ja ilman tunnuksia sisään voi kirjautua uutena opiskelijana. Sivuvalikosta pääset PESTI 2019 -tapahtumasivulle, josta löydät yritysten esittelyt, päivän ohjelman sekä kartan, jolla pystyy helposti suunnistamaan yritysten osastopaikoille!