Opiskelijat ja työnhakijat

Tervetuloa tutustumaan uramahdollisuuksiin!

Pesti Career Day tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden työnantajien kanssa verkostoitumiseen. Tartu siis tilaisuuteen ja ota tapahtumasta kaikki mahdollinen irti! Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tapahtuma järjestetään 20.1. 2022 Oulunyliopiston Linnanmaan kampuksella.

Valmentaudu työnhakuun jo ja tutustu osallistuvien työnantajien toimintaan Pestin yritystietokannan avulla. Pestin yritystietokannasta löytyvät Pesti 2022 tapahtumaan ilmoittautuneiden yritysten tiedot ja tietokanta on auki koko kevään työnhaun tueksi. Rekrytointi-ilmoitusten perusteella voit hakea kesätyöpaikkaa, DI-työtä tai osa-aikaista/vakituista työtä. Yritystietokannassa työnantajat esittelevät myös rekrytointimenetelmiään ja mahdollisia rekrytointitapahtumiaan.

Tietokannan löydät niin nettisivuiltamme kuin Pesti-mobiilisovelluksesta!

Työnantajat ilmoittavat profiilissaan, kuinka haluavat opiskelijoiden hakevan tarjolla olevia tehtäviä. Mikäli työnantaja ei ole määritellyt työnhakuaikaa, kannattaa lähettää hakemus työnantajan toivomalla tavalla hyvissä ajoin ennen Pesti-päivää. Osa yrityksistä järjestää virtuaalitapaamisia, joista ilmoittavat erikseen tietokannan esittelyssään.

Kerää tietoa kiinnostavista työnantajista ja tutustu heidän rekrytointikäytäntöihinsä. Jos mitään sinulle sopivaa ei juuri nyt ole tarjolla, satsaa urasuunnitteluun ja kerää tulevaisuuden varalle hyödyllistä tietoa yritysten rekrytointiperiaatteista sekä tutustu avainhenkilöihin. Tapahtuman anti on kiinni omasta aktiivisuudestasi!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta ja vinkkejä työnhakuun saat seuraamalla Pestiä Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä!