Opiskelijat ja työnhakijat

Tervetuloa tutustumaan uramahdollisuuksiin!

Pestin yritystietokanta on nyt auki!

Pesti Career Day tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden työnantajien kanssa verkostoitumiseen. Tartu siis tilaisuuteen ja ota tapahtumasta kaikki mahdollinen irti! Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tapahtuma järjestetään yritysrekisterin muodossa Pestin nettisivuilla.

Valmentaudu työnhakuun ja tutustu osallistuvien työnantajien toimintaan Pestin yritystietokannan avulla. Pestin yritystietokannasta löytyvät Pesti 2022 tapahtumaan ilmoittautuneiden yritysten tiedot ja tietokanta on auki koko kevään työnhaun tueksi. Rekrytointi-ilmoitusten perusteella voit hakea kesätyöpaikkaa, DI-työtä tai osa-aikaista/vakituista työtä. Yritystietokannassa työnantajat esittelevät myös rekrytointimenetelmiään ja mahdollisia rekrytointitapahtumiaan.

Yritykset järjestävät etäesittelyjä ja -tapaamisia 20.1.2022 virtuaalikokousalustoilla (esim. Zoom, Teams, discord, Webex, Google Meet), joissa on mahdollisuus päästä keskustelemaan työnantajien kanssa ja kuulla lisää uramahdollisuuksista. Linkit etäkokouksiin löydät yrityksen tiedoista.

Tietokannan löydät niin nettisivuiltamme kuin Pesti-mobiilisovelluksesta!

Työnantajat ilmoittavat profiilissaan, kuinka haluavat opiskelijoiden hakevan tarjolla olevia tehtäviä. Mikäli työnantaja ei ole määritellyt työnhakuaikaa, kannattaa lähettää hakemus työnantajan toivomalla tavalla ennen Pesti-päivää. Osa yrityksistä järjestää virtuaalitapaamisia, joista ilmoittavat erikseen tietokannan esittelyssään.

Kerää tietoa kiinnostavista työnantajista ja tutustu heidän rekrytointikäytäntöihinsä. Jos mitään sinulle sopivaa ei juuri nyt ole tarjolla, satsaa urasuunnitteluun ja kerää tulevaisuuden varalle hyödyllistä tietoa yritysten rekrytointiperiaatteista sekä tutustu avainhenkilöihin. Tapahtuman anti on kiinni omasta aktiivisuudestasi!

Lisätietoja tulevasta ohjelmasta ja vinkkejä työnhakuun saat seuraamalla Pestiä Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä!