Opiskelijat ja työnhakijat

Tervetuloa Linnamaalle tutustumaan uramahdollisuuksiin!

Pesti-päivä tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden jutusteluun yliopiston käytäville levittäytyvillä kymmenillä messuosastoilla. Tartu siis tilaisuuteen ja ota tapahtumasta kaikki mahdollinen irti! Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Messualue Linnanmaalla on auki torstaina 31.1.2019 klo 9-15.

Messualueen kartta ja osastopaikat

Valmentaudu työnhakuun jo etukäteen ja tutustu osallistuvien työnantajien toimintaan  PESTI yritystietokannan avulla.

Osoita kiinnostuksesi ja näytä vuorovaikutustaitosi yritysten osastoilla. Jos mitään sinulle sopivaa ei juuri nyt ole tarjolla, satsaa urasuunnitteluun ja kerää tulevaisuuden varalle hyödyllistä tietoa yritysten rekrytointiperiaatteista sekä tutustu avainhenkilöihin. Tapahtuman anti on kiinni omasta aktiivisuudestasi!

Päivän aikana järjestetään Telluksen Stagella yritysesittelyjä, joissa pääset kuulemaan lisää sinua kiinnostavista yrityksistä!

Career Hubista voit tapahtumapäivänä löytää yritysten lisäksi monenlaista ohjelmaa. Esiintymään Pesti-tapahtumaan tulevat juontaja ja näyttelijä Lorenz Backman, Lehto Groupin johtoryhmä jäsen Arto Tolonen, Oulun yliopiston työelämäprofessori Janne Haverinen, sekä yllätysvieraina Sisäministeri Kai Mykkänen ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen!

Katso koko päivän ohjelma täältä. Lisätietoja ohjelmasta ja vinkkejä työnhakuun saat seuraamalla Pestiä Instagramissa ja Facebookissa!

Pesti-työnhaku

Pestin yritystietokannasta löytyvät PESTI 2019-tapahtumaan osallistuvien työnantajien tiedot. Rekrytointi-ilmoitusten perusteella voit hakea kesätyöpaikkaa, DI-työtä tai osa-aikaista/vakituista työtä.

Työnantajat ilmoittavat kohdassa haku, kuinka haluavat opiskelijoiden hakevan tarjolla olevia tehtäviä. Mikäli työnantaja ei ole määritellyt työnhakuaikaa, kannattaa lähettää hakemus työnantajan toivomalla tavalla hyvissä ajoin ennen Pesti-päivää.

Hakemukseen liitetään opintosuoritusote ja ansioluettelo (1. vuoden opiskelijat voivat tehdä itse listan kursseista, joita ovat suorittamassa). Saamiensa hakemusten perusteella työnantajat valitsevat henkilöt, joita haluavat haastatella, ja ottavat suoraan yhteyttä opiskelijoihin. Osa yrityksistä haastattelee ehdokkaita jo tapahtumapäivän aikana!

Työhakemuksia voi jättää PESTI 2019 -tapahtuman aikana 31.1.2019 yritysten osastoille tai lähettää suoraan yrityksiin. Päivän aikana voit myös jututtaa yritysten edustajia messuosastoilla.

Pesti löytyy tänä vuonna myös Tuudosta! Valitse Tuudo-mobiilisovelluksen korkeakoululistauksesta Oulun yliopisto ja kirjaudu sisään joko omilla tunnuksillasi, tai uutena opiskelijana, jos et ole yliopiston opiskelija. Löydät sivuvalikosta PESTI 2019 -sivun, josta voit selata yritysesittelyitä, tarkistaa päivän ohjelman ja suunnistaa osastopaikkojen välillä kartan avulla!

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Pesti-koordinaattori Outi Simi

Puh. 0294 482 004

email: outi.simi(at)oulu.fi