Yritys ja osallistujat

Yritys/organisaatio:

Täydellinen laskutusosoite: sähköposti / paperilasku / verkkolasku (myös operaattori)

Yhteyshenkilö:

Puhelin:

Sähköposti:

Haluamme Pesti-sähköpostilistalle myös seuraavat henkilöt, E-mail:

Arvoitu messutapahtumaan osallistuvien henkilöiden lkm:

Olemme kiinnostuneita yhteistyöstä teknillisten alojen ainejärjestöjen kanssa (Oulun Teekkariyhdistys, Teekkarikillat ja Tietojenkäsittelytieteiden kilta Blanko):

Kyllä, yhteystietomme voi luovuttaa ainejärjestöjen yhteyshenkilöille.


Lisätietoja

Ilmoittautumismaksu on 200 € (alv 0) ja se sisältää osallistumisen Pesti 2021 –tapahtumaan, sekä esittelyn Pestin nettisivuilla ja tapahtumaa esittelevässä mobiilisovelluksessa. Esittelymateriaalin tarkoituksena on helpottaa opiskelijoiden valmistautumista Pesti-rekrytointitapahtumaan ja toimia tietolähteenä yrityksistä opiskelijoille. Mikäli tapahtuma peruuntuu koronatilanteen vuoksi, esittelyt säilyvät näkyvissä nettisivuilla ja sovelluksessa.

Varsinainen paikkavaraus tapahtuu myöhemmin. Paikkavarauksen hinta on 260 € (alv 0) + Osastopaikan sijainnin mukaan 120 € tai 150 € neliömetriltä (alv 0). Osastopaikan hinta riippuu sen suuruudesta ja sijainnista.

Kaikkiin hinnaston hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Ilmoittautumismaksu ja tilavuokra laskutetaan tapahtuman jälkeen. Messurakentaja veloittaa seinärakenne- ja kalustevuokrat erikseen. 4.1.2021 jälkeen tehdystä peruutuksesta pidätetään koko ilmoittautumisen ja paikkavarauksen hinta.

Ilmoittautuminen on sitova. Tapahtuma saatetaan joutua perumaan nopealla aikataululla koronatilanteen takia. Tässä tapauksessa ilmoittautumismaksua (200 € + alv 24 %) ei hyvitetä. Ilmoittautumismaksuun sisältyy esittely Pestin nettisivuilla ja sovelluksessa myös tapahtuman peruuntuessa.


Olemme kiinnostuneita osallistumaan ainoastaan etäesittelyn muodossa vallitsevan epävarmuuden vuoksi.


Ilmoittautumisenne vastaanottaa:

Tommi Portti, Teekkarilupi Oy
tommi.portti@pestipaivat.fi