Etusivu

Pesti Career Day 20.1.2022

Pesti Career Day on Pohjois-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, tuoden työnhakijat ja työnantajat päivän ajaksi yhteen. Pesti järjestetään vuosittain Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella.

Koronan aiheuttaman etätapahtuman jälkeen voimme iloksemme ilmoittaa, että seuraava Pesti Career Day järjestetään paikan päällä Linnanmaalla torstaina 20.1.2022, luonnollisesti koronasäännökset huomioiden.

Työnhakijoilla on tapahtumapäivän aikana loistava tilaisuus keskustella kasvotusten rekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa, verkostoitua ja hankkia hyödyllisiä vinkkejä oman uran suunnitteluun sekä käytännön ohjeita työnhaun tueksi. Pestipäivään on vapaa sisäänpääsy ja kaikki työpaikkaa etsivät ja omia uramahdollisuuksiaan kartoittavat ovat tervetulleita osallistumaan päivän ohjelmaan!

Työnantajille tarjoamme toimivan messupaketin. Päivän aikana voitte tavata kampuksella sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun kaikkien alojen opiskelijoita. Työnantajat pääsevät esittäytymään myös Pestin yritystietokannassa, joka on opiskelijoiden tukena työnhaussa myös tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautuminen Pesti 2022 -tapahtumaan alkaa 24.11.2021 Pestin nettisivuilla.

Kansainvälisessä Oulun yliopistossa on 13 000 opiskelijaa, 8 tiedekuntaa ja monia erikoistuneita tutkimusyksikköjä. Yhdessä ne luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, uusille innovaatioille sekä uusien osaajien kouluttamiselle työelämän vaativiin tehtäviin. Tutustu tarkemmin yliopiston tarjoamiin mahdollisuuksiin.