Etusivu

Pesti Career Day 2022 Verkkotapahtumana

Pestin yritysrekisteri on nyt auki! Alkuperäisenä Pestin tapahtumapäivänä 20.1. yritykset järjestävät etäesittelyjä ja -tapaamisia esimerkiksi Zoomissa, Microsoft Teamsissa, Discordissa, Webexissä  ja Google Meetissä. 

Oulun ja koko Suomen koronatilanteen nopean huononemisen vuoksi päädyimme perumaan Pesti 2022 –kampustapahtuman.

Pesti Career Dayn kampustapahtuman korvaajana toimii Pestin nettisivuilla oleva yritysrekisteri, johon on mahdollista laittaa esittelyteksti yrityksestänne. Yritysesittelyjen tarkoitus on tuoda kattavasti työnantajia näkyville opiskelijoiden tutustuttavaksi samaan paikkaan. Yritysesittelyyn voi liittää videoita tai linkkejä esimerkiksi Microsoft Teams tai Zoom –esittelyihin, joita kukin näytteilleasettaja voi halutessaan omatoimisesti järjestää. Esittelyihin voi sisällyttää myös kysymyksiä tai haastatteluja, joihin opiskelijat voivat vastata esimerkiksi omalla videolla tai viestillä esittelijän ilmoittamaan osoitteeseen.  

Pesti Career Day on Pohjois-Suomen suurin rekrytointitapahtuma, tuoden työnhakijat ja työnantajat päivän ajaksi yhteen. Pesti järjestetään vuosittain Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella.

Työnhakijoilla on tapahtumapäivän aikana loistava tilaisuus keskustella kasvotusten rekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa, verkostoitua ja hankkia hyödyllisiä vinkkejä oman uran suunnitteluun sekä käytännön ohjeita työnhaun tueksi. Pestipäivään on vapaa sisäänpääsy ja kaikki työpaikkaa etsivät ja omia uramahdollisuuksiaan kartoittavat ovat tervetulleita osallistumaan päivän ohjelmaan!

Työnantajille tarjoamme toimivan messupaketin. Päivän aikana voitte tavata kampuksella sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun kaikkien alojen opiskelijoita. Työnantajat pääsevät esittäytymään myös Pestin yritystietokannassa, joka on opiskelijoiden tukena työnhaussa myös tapahtuman jälkeen.

Kansainvälisessä Oulun yliopistossa on 13 000 opiskelijaa, 8 tiedekuntaa ja monia erikoistuneita tutkimusyksikköjä. Yhdessä ne luovat perustan monitieteiselle tutkimukselle, uusille innovaatioille sekä uusien osaajien kouluttamiselle työelämän vaativiin tehtäviin. Tutustu tarkemmin yliopiston tarjoamiin mahdollisuuksiin.