Tervetuloa Linnanmaalle
21.1.2016 Klo 9-15!

Pesti-päivän järjestävät vuosittain Oulun yliopiston teknillinen koulutusala, Oulun Teekkarilupi Oy sekä tekniikan opiskelijat. Messualue Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella on avoinna torstaina 21. tammikuuta 2016 klo 9-15. Tapahtuma on kaikille kävijöille avoin ja ilmainen.

 

Tarjoamme työnantajille erinomaiset puitteet markkinoida yritystänne hyvänä työpaikkana tuleville osaajille. Ilmoittaudu ja varmista osastopaikkasi ajoissa! Edellisen tapahtuman mukaiset osastopaikkavaraukset ovat voimassa 15. syyskuuta 2015 saakka ja tämän jälkeen varaamme vapaita paikkoja ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella työnantajien kanssa  päättötyö-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. Osaajia etsitään myös vakituisiin työsuhteisiin. Loistava tilaisuus tavata useita kymmeniä työnantajia ja rekrytoinnin asiantuntijoita yhdessä paikassa saman päivän aikana!

 

Päivä on tiivis ja kiinnostavia mahdollisuuksia on tarjolla runsaasti. Tapahtumaan kannattaa siis valmistautua jo etukäteen. Toimintasuunnitelman laatimisessa auttaa Pestin yritystietokanta ja Pesti -lehti, joka julkaistaan tammikuussa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

 

Tapahtuman aikana järjestetään lyhyitä yritysesittelyjä (25 min.) luentosaleissa L8 ja L9. Yritysten aikavaraukset esittelyihin voi tehdä ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.

 

Kuvagalleria vuoden 2016 tapahtumasta

Varaa messuosasto

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt

Messualue

 

Lisätietoja tapahtumasta, ilmoittautumismenettelystä ja vapaista osastopaikoista antaa:

 

Pesti-koordinaattori Outi Simi

Puh. 0294 482 004

email outi.simi(at)oulu.fi

 

Teknillinen tiedekunta    Teekkariyhdistys